Docent

Fotostudio Wijchen werkt samen met verschillende docenten en/of cursusleiders.

Dit geldt voor fotografie-cursussen maar ook voor fotoworkshops.

Regelmatig zijn er samenwerkingen met ervaren fotografen die workshops aanbieden.

Voor de fotografiecursus BASIS werken wij momenteel samen met Danny die veel ervaring heeft binnen de fotografie.

Danny: Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met de fotografie. In die tijd experimenteerde wij nog met filmrolletjes, analoog dus. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex. Gedurende de lessen leerde ik geleidelijk aan alle facetten van de fotografie. Wat later combineerde ik fotografie met het uitgaan. Twee leuke bezigheden in één! Iedere keer dat ik op pad ging probeerde ik mezelf te overtreffen. Dit doe ik inmiddels alweer ruim 12 jaar.

Sinds 6 jaar heb ik mijn fotografie naar een professioneler niveau gebracht door als freelance fotograaf te werken. Dit doe ik voor diverse opdrachtgevers in de evenementenbranche en voor artiesten.

Dit alles doe ik naast mijn werkzaamheden bij een fotowinkel in Wijchen, Foto de Vakman. Hier vind ik het contact met mensen erg leuk en probeer ik de mensen wegwijs te maken binnen de fotografie.

Als nieuwe docent bij Fotostudio Wijchen wil ik graag m’n kennis die ik door de jaren heen heb verzameld, overbrengen naar jullie op een enthousiaste en passievolle manier.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk, kijk op www.dannyrossen.nl en ik zie je graag in de les om je zo wegwijs te maken in de mooie wereld van de fotografie.