Fotocollectief Wijchen

Wat betekent een Fotocollectief bij Fotostudio Wijchen?

Sinds 2021 stellen wij onze fotostudio beschikbaar aan een selecte groep vaste huurders, een zogenaamd collectief. De kern zal altijd uit een selecte groep van acht collectivisten bestaan, zowel particulier als zakelijk. 

De studio mag je zien als je eigen ruimte. Je werkt (privé) aan een shoot, opdracht, project of bent hobbymatig bezig. Ook samenwerken met andere collectivisten is mogelijk.

Iedere collectivist krijgt voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van de studio. Deze is immers beschikbaar van 07:00-22:00 en dat iedere dag van de week.

Een extra voordeel; de studio zit tegen het NS-station aan en is dus erg makkelijk bereikbaar.

De maandelijkse kosten bij acht collectivisten is vastgesteld op € 150,- incl. BTW p/maand. De contractperiode bedraagt 12 maanden, maandelijks opzegbaar.

Gebruik van de studio volgens Fair Use Policy.

De studio beschikt over een eigen ingang, verwarming, toilet en keuken.

In de overeenkomst zijn de volgende kosten inbegrepen: verwarming, energiekosten, internetkosten, alarmering, bedrijfsverzekering en reguliere schoonmaak.

Wij beschikken over een mooie ruimte op een goede locatie en willen deze graag delen met enthousiaste gebruikers, juist omdat wij fotografie een warm hart toedragen.

Heb je vragen of misschien interesse om deel te nemen aan dit collectief? Wij staan open voor een vrijblijvend gesprek.

Of mail naar info@fotostudiowijchen.nl