Warschau, Polen (2017)

Over Fotostudio Wijchen

Sinds jaar en dag is Twan met fotografie bezig en op 16 september 2008 heeft hij zich als ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. Het startsein voor Fotostudio Wijchen.

Aanvankelijk waren dat vele kleine opdrachtenNaderhand zijn daar (studio)opdrachten voor families, gezinnen en kinderen bijgekomen. Sindsdien is het snel gegaan. In december 2010 een pand aangekocht en vanuit daar de de activiteiten uitgebreid. Er volgde een verschuiving van taken, terwijl Hetty zich toelegde op kinderfeestjes (fotofeestjes) en dat succesvol uitbouwde, richtte Twan zich op het verhuren van de studioruimte aan collega-fotografen. Tegelijkertijd werd er een samenwerking aangegaan om fotocursussen aan te bieden èn werden er fotoworkshops georganiseerd. 

Nu in 2018 is het wederom tijd voor wat verandering. Fotostudio Wijchen blijft hoofdzakelijk een fotostudio-verhuur bedrijf, maar wil zich ook meer gaan richten op het gezamenlijk bezig zijn met fotografie. Zoals het organiseren van werkgroepen, informatie van fotoboeken- en exposities delen (samenwerking) en een online basis-fotocursus aanbieden verrijkt met veel documentatie, wat ook als naslagwerk kan dienen.  Want fotografie is nu eenmaal èrg leuk en èrg veelzijdig.

Fotostudio Wijchen

Fotostudio Wijchen is als fotostudio te huur: voor professionals, amateurs en bedrijven.

Tip: gebruik onze fotostudio als werkplek of uitvalsbasis voor uw te geven workshops of presentaties!